Robotin Tyhjiö Siivooja Valmistajat

LILIN International Group Limited, joka on sen tytäryhtiön tehtaat sijaitsevat Shenzhen ja Xiamen, on suuri ammatillinen valmistaja riippumattoman R&D keskus, joka on erikoistunut kehittämistä ja tuotantoa robotti imuri.Joilla on vahva tekninen joukkue... lisää

meistä

Robotin Tyhjiö Siivooja Valmistajat

 

LILIN International Group Limited, joka on sen tytäryhtiön tehtaat sijaitsevat Shenzhen ja Xiamen, on suuri ammatillinen valmistaja riippumattoman R&D keskus, joka on erikoistunut kehittämistä ja tuotantoa robotti imuri.

Joilla on vahva tekninen joukkue, kehittyneet laitteet ja testauslaitteet, erinomainen palvelu, olemme saavuttaneet DNV myönnetty ISO9001 laatujärjestelmän sertifiointi, ISO 14000 ympäristösertifikaatin vireillä. Samalla meidän vuotuinen myynti on saavuttanut USD50,000,000.

Lisäksi tarjoamme myös "Yksi paketti ratkaisu", joka on parantaa palveluamme monet ulkoistaminen asiakkaille, että alle ylivalta.

On oikeus viedä itsenäisesti, ja alkoi laajentaa kansainvälistä liiketoimintaa, olemme nyt innolla merentakaisten asiakkaiden perustuu molemminpuolisia hyötyjä ja laajempaa yhteistyötä. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme ja palveluistamme, ota rohkeasti yhteyttä meihin lisätietoja.Olemme aina kiinni periaatteesta rehellisyys, ammatillinen tiimityö, laatu, kilpailukykyinen hinta ja yhden pakettiratkaisu palvelua.